SPCE

Suport publicitar cinetic eolian
              

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOrizont de oportunitate promotionala : este un instrument eficient de promovare a produselor / serviciilor intr-un mediu deschis: pe terase, in piete, pe plaja, in locuri publice, la evenimente speciale in aer liber etc.

Avantaje : este un sistem mobil, usor de instalat, poate fi mutat rapid dintr-o locatie in alta, este un sistem dinamic (fiind binestiut faptul ca miscarea atrage involuntar privirea) si are un cost mic in raport cu alte sisteme publicitare. Mai mult decat atat, fiind un sistem proprietate intelectuala a FRONT PAGE COMMUNICATION va putem garanta accesul preferential la acest sistem, pastrand caracterul inedit al acestuia ca avantaj de marketing pentru firma Dumneavoastra.

Pretul accesibil : sistemul este proiectat astfel incat sa nu genereze costuri foarte mari pentru Dumneavoastra.

Raport Cost/Eficienta publicitara : cel mai important lucru este ca afisajul Dumneavoastra nu este dependent de acordul autoritatilor locale, necesar atunci cand este vorba de amplasarea de bannere si afisaje de mari dimensiuni. Astfel, economisiti timp si bani, deoarece nu veti mai plati taxele de publicitate locale.

Timpi de executie : intre 2 si 4 saptamani, in functie de complexitatea executiei si momentul aparitiei ofertei.

Scurta descriere : SPCE este un model industrial brevetat de FRONT PAGE COMMUNICATION (Cerificat de inregistrare nr. 012542, Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci) personalizarea se face prin colare cu autocolant personalizat. in functie de dimensiunile SPCE si de tehnica folosita pentru personalizare (serigrafie sau policromie), de numarul de bucati se va stabili pretul produsului.

Inaltimea SPCE poate ajunge si la 2 m, avand conditia folosirii unui suport adecvat.