Despre noi

Focus on your brand.

 

Uneori, ceea ce facem noi seamana cu munca unui fotograf profesionist. Mereu obtinem imagini uluitoare si nu ne multumim cu peisaje banale, pe langa care publicul sa poata trece indiferent – misiunea noastra este sa aducem brandul tau in centrul atentiei, noi realizăm fotografia-portret a brandului tau.

La fel cum un fotograf incearca sa selecteze elementul-cheie ce merita focalizat, si noi incepem prin a decide care este lucrul cel mai important de comunicat despre brand. Prin ce se diferentiaza el de concurenti si care este punctul central de interes pentru publicul-tinta? Credem cu tarie ca orice forma de promovare poate fi eficienta doar daca acest prim cadru al brandului este bine realizat.

Daca un fotograf seteaza balansul de alb si decide daca sa utilizeze sau nu un timp de expunere mai mare, si noi cautam solutii adaptate brandului tau.

Ne intereseaza nu doar numarul de flash-uri, ci rezultatele cu adevărat importante si vizibile ale unei campanii. De aceea, alegem cu grija canalele de comunicare, asigurandu-ne ca bugetul tau este investit in mod eficient.

Experienta bogata acumulata in domeniu ne ofera o paleta larga de optiuni, de la organizarea de evenimente, pana la marketing online; de la spoturi radio si video, pana la tehnici neconventionale de promovare – in functie de contextul fiecarui client – si gasim suportul cel mai potrivit care sa aduca publicul mai aproape în relația sa cu brandul.

Focus, zoom, background: decizii la fel de importante in procesul comunicarii de marketing ca si in fotografie – decizii pe care le luam mereu impreuna cu tine.

 

Decidem impreuna!