Corporate Gifts

Brelocuri Metalice Personalizate

Orizont de oportunitate promotionala: Aceste obiecte promotionale pot fi folosite drept “corporate gifts”, pot inlocui cu succes atat o carte de vizita, cat si clasicul pix promotional.

Avantaje: durata de viata mare, expunerea zilnica a brandului in fata clientului – cu totii folosim cheile zilnic, metoda publicitara inedita, mod de a va plasa numele firmei mai “aproape” de clientul Dumneavoastra.

Raport Cost/Eficienta publicitara : comparativ cu un pix inscriptionat, a carui durata de viata medie este de 2 luni de zile, brelocul metalic personalizat are o durata de viata nelimitata. Pliantele promotionale, mijloacele “clasice” de atac promotional, au o durata de viata mult mai scazuta, la un pret aproximativ egal cu cel al brelocului promotional.

Timpi de executie : 23 zile din momentul acordului asupra machetei. Daca doriti sa vedeti cum ar arata brandul firmei dumneavoastra pe un breloc trimiteti-ne sigla, si datele care doriti sa fie inscriptionate fiind turnate in corpul brelocului si noi va vom oferi gratuit macheta grafica a viitoarelor obiecte promotionale. in functie de complexitatea brelocului si de numarul de bucati comandate va vom comunica pretul per bucata.

Scurta descriere : Brelocul este fabricat dintr-un aliaj metalic pe baza de zinc, acesta conferindu-i o patina deosebita si o culoare bronz-aurie. Acesta poate fi personalizat in functie de nevoile Dumneavoastra, prin imprimare in relief, prin decupare sau incizare. Brelocul poate fi realizat si dintr-un aliaj pe baza de nichel, culoarea de baza devenind, astfel, argintie.