Carduri

Orizont de oportunitate promotionala : Cardul personalizat este atat un obiect care poate inlocui foarte bine o carte de vizita a magazinului/prestatorului de servicii, fiind si o metoda eficienta de a acorda discounturi clientului in functie de volumul de vanzari generat. Se reuseste, astfel, atat fidelizarea clientilor, cat si construirea unui sistem publicitar de tip person to person, deoarece aceste carduri pot fi transmisibile, odata cu discunturile acordate, prietenilor, familiei, etc.. Carduri pot inlocui cu succes legitimatiile de acces, existand posibilitatea, datorita codului magnetic, de a fi folosite in locul traditionalelor chei. Aceasta metoda de acces este preferata de catre hoteluri, cluburi si institutii, magazine cash & carry, supermarketuri.

Avantaje : Ca metoda de acces, ofera posibilitatea de a avea o evidenta clara a intrarilor si a iesirilor precum si a orelor la care s-a folosit cardul. Prin intermediul partenerilor nostri va putem furniza o solutie completa care include cititoare de carduri, puncte de vanzare, puncte de control al accesului, etc.

Raport Cost/Eficienta publicitara : ca element de marketing, ofera sansa de a asigura o crestere a vanzarilor prin fidelizarea clientelei, precum si atragerea de noi clienti prin intermediul discounturilor acordate prin intermediul lor. Avand in vedere durata mare de viata a acestora, amortizarea investitiei este garantata; amortizarea poate fi cu atat mai rapida, cu cat aceste carduri pot avea in acelasi timp, scopuri multiple (pot fi in acelasi timp si mijloace de acces, si legitimatii, si purtatoare de discounturi, etc).

Timpi de executie : Cardurile pot fi produse in termen de 3 zile de la data acordului asupra machetei.

Scurta descriere : cardurile pot fi simple sau magnetice, pot fi imprimate in policromie si pot avea imprimate elemente de siguranta. Dimensiuni: 54 mm x 85 mm x 1 mm.